Vitinne Íny Egészség kapszula

Ár: 3590 Ft

Összetevők:

Csomósodás gátlók(mikrokristályos cellulóz, szilícium dioxid)zselatin, vitamin premix(aszkorbinsav, dl-alfa tokoferilacetát, retinolacetát, folsav)rutin, cink oxid, koenzim q10, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, hordozó(magnézium sztearát)szinezékek(allura red Ac-FD&C red, candurin silver fine)

3590,00Ft

Több

A készítmény hatóanyagai segítik az íny természetes gyógyulását, hozzájárulnak az íny egészségének visszaállításához és megőrzéséhez. A Vitinne az egyetlen olyan komplex készítmény, amely az íny egészségét védő tápanyagokat együtt tartalmazza.

Sokaknak okoznak gondot az ínnyel kapcsolatos problémák, melyek vérzéssel, fájdalommal és rossz lehelettel járnak. A Vitinne íny egészség kapszula azok számára készült, akik szeretnének megszabadulni ezektől a kellemetlenségektől. A fogágy problémáinak egy részét ugyanis bizonyos tápanyagok hiánya okozza. A Vitinne a fogínyt annak működéséhez szükséges tápanyagokkal pl. vitaminokkal és gyógynövényekkel) látja el, így a bajokat igen hatékonyan, azok gyökerénél éri el.


Gyakran vásárolt

Hírlevél

Kategóriák

Felhasználónevem