Supherb Arth-3 Plex Relief tabletta

Ár: 5790 Ft

Összetevők:

1 kapszula tartalmaz:

* Vitamin C 60 mg
* Magnézium 50 mg
* Metil-szulfonil-metán 500 mg
* Glükózamin HCl 300 mg
* Glükózamin szulfát 200 mg
* Kondroitin 100 mg

5790,00Ft

Több

Segítség ízületi gyulladás és fájdalmak, ízületi túlterheltség, porckopás, csontritkulás esetén.


Alkalmazása javasolt:

Sportolóknak, az izületek fokozott igénybevétele miatt, nehéz fizikai munkát végzőknek, az ízületek túlterheltsége miatt, idős korúaknak, az ízületek egészséges működésének és a normális porcképződés biztosításához.
Hosszú leírás:

A mozgás életünk minden pillanatát átszövi, és ezt teljesen természetesnek is vesszük - egészen addig, amíg mozgásrendszerünk ép és egészséges. Csontjaink és ízületeink bámulatos összhangban dolgoznak minden egyes lépésünkkor, mozdulatunkkor. A csontok rendkívüli erőhatásoknak képesek ellenállni, ízületeinkkel együtt mégis lehetővé teszik számunkra a könnyed mozgást.
És mi mindezt nem igazán értékeljük, egészen addig, amíg valami zavar nem támad a rendszerben: kattogó ízületek, kínzó csontfájdalmak, merevség. Sajnos egyik sem ritka manapság: a mozgásszegény életmód és a túlterhelés egyaránt káros mozgás szervrendszerünkre, csakúgy mint a túlsúly. Az életkor előrehaladtával pedig szinte borítékolható az ízületi problémák és a főként nőket fenyegető csontritkulás megjelenése.
Szeretné, ha fájdalmai csökkennének, és újra öröm lenne a mozgás?
Az Arth-3 Plex Relief természetes táplálék kiegészítő egyedülálló hatóanyag összetételének köszönhetően segíti hozzá Önt a könnyed mozgás élményéhez, enyhítve az ízületi problémákat.

Gyakran vásárolt

Hírlevél

Kategóriák

Felhasználónevem