Scitec Nutrition Soy Pro

Ár: 3980 Ft

Összetevők:

Scitec Nutrition SoyPro

Egy adag mérete: 28 g | 1 scoop

Adagok Száma: 32/232

                Adagonként tartalmaz DV %

Kalória 120 kcal                

    Kalória Zsírból              9 kcal     

Zsír        1 g          1%

Koleszterin        0 mg      0%

Nátrium              322 mg 13%

Kálium 23 mg    1%

Szénhidrát         5 g          2%

   Cukor                5 g         

Fehérje               20 g       

Makronutriensek

                71% Fehérje

18% Szénh.

4% Zsír

7% Egyéb

               

Kalóriaeloszlás

                67% Fehérje

17% Szénh.

8% Zsír

8% Egyéb

Typical Amino Acid Profile per Serving                              

L-Alanine            870 mg

L-Arginine          1538 mg              

L-Aspartic acid 2348 mg              

L-Cysteine          263 mg

L-Glutamine      3866 mg              

Glycine                850 mg

L-Histidine         526 mg

L-Isoleucine*+                 992 mg

L-Leucine*+      1660 mg              

L-Lysine+            1275 mg              

L-Methionine+                263 mg

L-Phenylalanine+           1052 mg              

L-Proline             1032 mg              

L-Serine              1052 mg              

Taurine                285 mg

L-Threonine+    769 mg

L-Tryptophan+ 263 mg

L-Tyrosine          769 mg

L-Valine*+         1012 mg              

*BCAA's total   3663 mg              

+Essential amino acids total      7286 mg              

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.

† RDA not established in the EU.

3980,00Ft

Több

Szójafehérje izolátumunk víztelenített, genetikailag nem módosított termék. Ezt a fehérjét az állati eredetűek alternatívájaként kínáljuk a vegetáriánusoknak, a laktózérzékenyeknek, vagy azoknak, akik egy gazdaságos teljes fehérjeforrást keresnek.

A szója izolátum egy magas koncentrációjú, magas minőségű, jól emészthető nem-állati eredetű fehérjeforrás, nagy mennyiségű fontos aminosav-tartalommal. A SOY PRO teljes fehérjéje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.* Egy fehérjét akkor nevezünk teljesnek, ha ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz.

Aszpartám-mentes formula!

Gyakran vásárolt

Hírlevél





Kategóriák

Felhasználónevem