InnoPharm Vas Komplex kapszula

Ár: 953 Ft

Összetevők:

Vas-II-glukonát 66,7 mg (megfelel 8 mg vasnak) pezsgőtablettánként, aszkorbinsav 100 mg (megfelel 100 mg C-vitaminnak)

Segédanyagok:
Savanyúságot szabályozók (citromsav), nátrium-hidrogén-karbonát, szorbit, céklapor, aroma, édesítőszerek (aszpartám*, aceszulfám K, nátrium-szacharinát 4,45 mg tablettánként), színezék (riboflavin-5-foszfát).
*Fenil-alanin forrást tartalmaz.

953,00Ft

Több

Vaspótlás: erősebb vérzéssel járó műtétek után, havi vérzés, serdülő lányoknál a növekedés időszakában, várandósság és szoptatás ideje alatt. Vashiány megelőzésére.

Alkalmazás:
Felnőtteknek: napi egy pezsgőtabletta 250 ml vízben oldva. Az italt a pezsgőtabletta feloldódása után, fogyasztás előtt kiskanállal keverje fel, így elkerülheti, a hasznos hatóanyagok leülepedését. A C-vitamin segíti a vas hasznosulását, így a bevitt vas felszívódásának hatékonysága magasabb, mint C-vitamin hiányában. Kérjük, hogy a napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

Figyelmeztetés:
Cukorbetegek is fogyaszthatják. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot.

Tárolás:
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! A pezsgőtabletták jól lezárt tubusban, száraz helyen, 25˚C alatti hőmérsékleten, erős fénytől védve tartandók. Minőségét megőrzi: a tubus alján látható időpontig.

Gyakran vásárolt

Hírlevél

Kategóriák

Felhasználónevem