Dr.Chen Porc Vita Bioglükozamin Forte tabletta

Ár: 2410 Ft

Összetevők:

MSM (Metil-szulfonil-metán) (500mg/tabletta), Glükózamin-szulfát (tengeri eredetű) (400mg/tabletta), Panax ginseng gyökér kivonat por (100mg/tabletta), hordozók: (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilénglikol), kukoricakeményítő

2410,00Ft

Több

Fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc-, és ízületi rendellenesség esetére.

A tabletta hármas hatóanyag-kombinációja, egymás hatását fokozva járul hozzá a könnyed és fájdalommentes mozgáshoz. 

A porc- és ízületi problémák okozta fájdalom csökkentésére sokan gyógyszert szednek. 

A glükozamin elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését, és az ízületek normál működését, „kenést” biztosít a megfelelő mozgathatósághoz. 

Az MSM (metil-szulfonil-metán) szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület, természetes glükozaminnal kombinálva segít megőrizni az ízületek rugalmasságát, mozgékonyságát, a porc egészséges szerkezetének megőrzését. 

A kondroitin-szulfát és a glükozamin kombinációja részt vesz az ízületi porcok szerkezetének felépítésében, támogatja az ízületek egészségének, rugalmasságának, mozgathatóságának fenntartását. 

Alkalmazása javasolt sportolóknak, túlsúlyosoknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az ízületek fokozott igénybevétele és túlterheltsége miatt, valamint idősebb korban a normális porcképződés és ízületi működés segítéséhez, hogy a mozgás szabadságát sokáig élvezzük. 

Ajánlott adagolás: napi 2×1 tabletta, kúraszerűen 1-3 hónapig.

Gyakran vásárolt

Hírlevél

Kategóriák

Felhasználónevem