Cistus Antivirus lágypasztilla


Ár: 1290 Ft

Összetevők:

Cistus creticus kivonat, pelargonium sidoides gyökérkivonat.
Egyéb összetevők: gumiarábikum, maltit, szorbit, tisztított víz, aszkorbinsav, citromsav, aroma, növényi olaj, méhviasz, aceszulfám-K, borsmenta olaj.
Tartósítószer és színezéket nem tartalmaz.
Cukor-, gluténmentes-és laktózmentes.

1290,00Ft

Több

Természetes hatóanyagú lágypasztilla friss, gyümölcsös ízzel, Nurpha717 Cistus Creticus kivonattal.
Orvostechnikai eszköz.

Hosszú leírás: Vírusok és baktériumok elleni védelem, fertőzések és légúti megbetegedések megelőzésére fizikai akadályképzés által.

Fokozott fertőzésveszély esetén a Cistus Antivirus lágypasztillák rendszeres használata a garatnyálkahártyán történő fizikai akadályképzéssel támogatja a vírusok és baktériumok elleni védelmet.
A cistus creticus polifenoljai mint egy védőpajzs szolgálnak a száj és garatnyálkahártyán, elősegítve a vírusok és baktériumok bejutása elleni védelmet mielőtt még azok a testbe juthatnának.
A fizikai hatásmechanizmusnak köszönhetően rezisztencia felépülés nem lehetséges.
A standardizált speciális kivonatok a polifenolok magas, hatásos adagolását teszik lehetővé akár napi 300 mg mennyiségig.

De mi is az a Cistus Creticus?
A Cistus creticus, magyar nevén bodorrózsa vagy illatos szuhar, egy kivételes növény, mely magas polifenol tartalmával tűnik ki, ezért is nevezik a „polifenolok királyának“. Gyógyhatása már az ókori Görögországban is ismert volt. Közel 20 cistusfaj ismert, ezek közül kiemelkedik a Cistus creticus antimikrobiális hatása. Laboratóriumi vizsgálatok során bizonyították, hogy mind vírusellenes, mind gyulladáscsökkentő hatása felülmúlja a többi fajt. Az említett antivirális és antibakteriális hatású polifenolon kívül jellegzetes hatásai az immunrendszer erősítésében mutatkoznak meg, erős antioxidáns hatással megszabadítja az emberi szervezetet a toxikus anyagoktól. A penészek ellen hat, valamint gyulladásellenes és fertőtlenítő hatásokkal rendelkezik. Különösen alkalmas a köhögés, az influenza és a megfázás gyógyítására, valamint megelőzésére.

A Cistus Antivirus lágypasztilla:
-védőréteget alkot,
-természetes akadályt képez,
-segít a megelőzésben, és az első tünettől kezdve.

Gyakran vásárolt

Hírlevél

Kategóriák

Felhasználónevem