BioTech USA Vitamin C 1000 étrendkiegészítő tabletta

Ár: 2490 Ft

Összetevők:

C-vitamin (aszkorbin sav), Kalcium-karbonát, citrus bioflavonoid komplex (100 százalék gyümölcs), csipkebogyó (Rosa Canina, 100 százalék gyümölcs), bevonóanyag (hidroxipropil-metil cellulóz), hordozóanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodás gátló anyag (magnézium sztearát , sztearinsav).

Tápanyagok/ hatóanyagok a napi adagban
1 adag 1 tabletta
1 doboz 100 adagot tartalmaz

Fogyasztási javaslat
napi 1 tabletta.

Figyelmeztetés
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

Tárolás
5C és 30C közötti hőmérsékleten, 70 százalék relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

2490,00Ft

Több

TERMÉSZETES BIOFLAVONOIDOKKAL ÉS CSIPKEBOGYÓVAL FOKOZOTT HATÁSÚ C-VITAMIN TABLETTA.

EGY ÖRÖK ALAP, CSUPA JÓ HATÁSSAL

Az összes vitamin közül a C-vitamin a legnépszerűbb – ami nem meglepő. Lényegében segít szervezetünknek mindent jobban csinálni és megfelelni azoknak a kihívásoknak, amelyek immunrendszerünket teszik próbára. A BioTech USA VITAMIN C 1000 segít fenntartani az immunrendszer normális működését az intenzív testmozgás alatt és után. Elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez. A BioTech USA VITAMIN C 1000 hatását bioflavonoid és csipkebogyó fokozza.


1 TABLETTA TARTALMA
1000 mg C-vitamin
Bioflavonoidok és csipkebogyó

Gyakran vásárolt

Hírlevél

Kategóriák

Felhasználónevem