Bio-Króm tabletta

Ár: 2454 Ft


Összetevők:

sütőélesztő (Saccharomyces cerevisiae)
Térfogatnövelő szerek:
mikrokristályos cellulóz
hidroxi-propil-metil-cellulóz
maltodextrin
Csomósodást gátlók:
talkum, magnézium-sztearát,
szilícium-dioxid, króm-klorid

3590,00Ft

Több

A króm étrend-kiegészítő hozzájárulhat a vércukorszint stabilan tartásához. A stabil vércukorszint csökkenti az édességek utáni sóvárgást.

- Magas felszívódás
- Hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához
- Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében

Hosszú leírás:

Mi a Bio-Króm?
A Bio-Króm egy króm étrend-kiegészítő, melyben minden tabletta 50-100µg létfontosságú nyomelemet tartalmaz. A króm forrás, amelyet a készítmény tartalmaz, és a gyártási technológia kiváló felszívódást biztosít.

Mi a króm?
A króm egy létfontosságú nyomelem, amely fontos a szénhirdátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjéhez. Továbbá a króm olyan biológiai folyamatokat támogat, mint például a normális vércukorszint fenntartása. A szervetlen krómnak általában gyengébb a felszívódása a szervezetben.

Mi a Bio-Króm?
A Bio-Króm egy króm étrend-kiegészítő, melyben minden tabletta 50-100µg létfontosságú nyomelemet tartalmaz. A króm forrás, amelyet a készítmény tartalmaz, és a gyártási technológia kiváló felszívódást biztosít.

Mi a króm?
A króm egy létfontosságú nyomelem, amely fontos a szénhirdátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjéhez. Továbbá a króm olyan biológiai folyamatokat támogat, mint például a normális vércukorszint fenntartása. A szervetlen krómnak általában gyengébb a felszívódása a szervezetben.

A króm több fajtája:
Általában a krómról a fürdőszobai krómozott szerelvények jutnak eszünkbe. Az erre a célra használt króm (ipari króm) nem része az emberi biokémiának. Nekünk a króm úgynevezett három vegyértékű formájára van szükségünk. A trivalens azt jelenti, hogy képes kémiai kötést alkotni három másik atommal ( az ipari króm hexavalens)

A tejsav kötődik a krómhoz:
Sőt a trivalens (hármas kötésű) króm erősen kötődik a tejsavhoz (laktát). Ez megmagyarázza azt, miért szenved a szervezetünk krómhiányban akkor, amikor nagy mennyiségű tejsav keletkezik, például hosszútávú fizikai megterhelés után, vagy akkor amikor a sejtek energia-anyagcseréje nem megfelelő.

Skandináv, brit és amerikai táplálkozás szakértők elemzései azt mutatják, hogy az általános króm bevitel valahol a 30-40 µg körül van naponta. Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Intézet) napi 40 µg króm bevitelét javasolja naponta, míg a WHO úgy ítéli meg, hogy a biztonságos bevitel akár 250 µg is lehet.

Milyen ételek tartalmaznak krómot?
kagyló - diófélék - mazsola - húsok - bab - bors

Gyakran vásárolt

Hírlevél





Kategóriák

Felhasználónevem